Stor succes for naboroning

Robåde ved Gavnø Slot

Efter den første nabo-roning i Præstø med deltagelse fra Roklubben Viking, Stevns Roklub, Rødvig Roklub og Præstø Roklub der blev afholdt i slutningen af juli, har vi afholdt to lignende arrangementer i august.

Den 6. august var vi i Næstved vært for arrangementet. Ikke værre end 36 roere fra de ovennævnte klubber mødte op, og vi fik sat nogle bådhold. 36 er ved at være vores kapacitetsgrænse for inriggere og gigbåde, og det betød at alle både – som ikke var skadede – var på vandet denne smukke sommeraften.

Det var en fantastisk roaften

Torsdag den 20. august var Rødvig vært for nabo-roningen. De havde sørget for at lave bådhold på forhånd så vi hurtigere kunne komme på vandet, men til gengæld havde de ikke rigtig taget vejrguderne med på råd. Det regnede meget da vi kom, men det holdt heldigvis op mens vi spiste en sandwich og ventede på, at bådholdene kom til at gå op – for der var nogle tilmeldte som valgte at køre hjem igen, da de så bølgerne og regnvejret.

Vi der var seje og ventede fik til gengæld en helt fantastisk tur langs Stevns Klint. Vi fik også prøvet at ro i bølger, da det havde blæst en del i løbet af dagen. Alt i alt var det en rigtig dejlig tur.

Næste nabo-roning foregår i Viking torsdag den 3. september.

Skriv et svar