sol, roning og pandekager

Det var perfekt vejr til årets pandekagetur

Tirsdag den 16. juni blev sæsonens klubaktiviteter for alvor sat i gang med den årlige pandekagetur. Gennem flere måneder har roning været præget af en masse restriktioner, og forsamlingsforbud, men i fase 3 af genåbningen har vi fået lov til at ro – næsten – som vi plejer.

Der var rigtig mange, der ville være med til at fejre genåbningen. Næsten alle både var ude at ro kl. 17.30, hvor vejret også var med til at skabe de mest perfekte rammer for en god rotur. 27 grader, fuld sol, og næsten ingen vind gav stor lyst til nogle lange ture, og de fleste nåede en tur på mellem 10 og 16 km.

Mandskabet er ved at være klar til en dejlig tur på Karrebæk Fjord.

Ovenpå en god aktiv rotur var det helt i orden at fylde lidt kalorier indenbords. Klokken 20 var pandekagerne klar på pladsen foran klubben. Der var lækker is til pandekagerne og det var noget som alle kunne bruge sådan en varm sommeraften. Da pandekagerne blev serveret var stødte flere roere til, som ikke var med ude at ro. Så pladsen var næsten fyldt op med de 50 personer, som det er tilladt at samles. Alt i alt blev det en helt perfekt aften.

Formanden gjorde opmærksom på, at vi på nuværende tidspunkt har roet lidt mere end 8.000 km . 64 roere har været på vandet, og det er meget tilfredsstillende, når vi tager corona-krisen i betragtning. Vi er derfor nu nået ca. en tredjedel af vores sæsonmål på 25.000 km. og derfor opfordrer formanden alle til at få roet en masse kilometer i det gode sommervejr.

I løbet af sommeren vil der blive arrangeret ture i vores daglige farvand og udenfor vores egen lille andedam. Hold derfor øje med kalenderen har på hjemmesiden, og på Holdsport.

Skriv et svar