Skole-samarbejde

Billede fra Skole OL-finalen for 6. klasser på Århus Stadion juni 2019

Næstved Roklub vil meget gerne samarbejde med skoler i Næstved Kommune om at sætte roning på skemaet. I vinteren og foråret 2020 lancerer vi mulighenden for at komme til Skole OL finalen.

Deltag i skole OL finalen i ergometerroning
Vind 3000 kr. til en klasseudfluft

Næstved Roklub inviterer 6. og 7. klasser i Næstved kommune til et fedt idrætstilbud.
Vi inviterer din klasse til træning i Næstved Roklub. Vi har topmoderne digitale Concept2 ergometre, super instruktører og musik til træningen. Med træningen kan din klasse blive klar til Skole OL stævnet.

Skole OL-stævnet i Næstved afholdes fredag den 27. marts kl. 9.00-12.00 på Ellebækskolen (Kildemark)

I Skole OL Roning dyster hele klassen sammen om at ro 4.000 meter i én romaskine, og alle fra klassen skal ro mindst én gang. Det handler om samarbejde og styrke samt hvem, der er bedst til at disponere kræfterne – og dermed få den hurtigste tid.

Vinderen deltager i Skole OL 2020 18.-19. juni i Aarhus. De øvrige klasser deltager i den landsdækkende konkurrence om at gå videre på tid. Se mere her https://skoleol.dk/alt-om-skole-ol/

Hvorfor roning?
Roning er på mange måder en simpel sportsgren, den er let lære, men svær at mestre. Roning er derfor attraktivt for de fleste, men er også særlig godt for elever, der måske ikke har fundet glæden ved mere traditionelle sportsgrene. Med roning får du hård træning, naturoplevelser og sjovt kammeratskab. Alle deltagere vil få tilbudt at ro på vandet i vores Edon både når foråret kommer.

Undervisningsforløbet består af 3 moduler, som starter i januar 2020. Din klasse vil få instruktion og træning af Næstved roklubs instruktører. Undervisningsdage og sammensætning aftales mellem Næstved Roklub og skolen. Der er således muligt at skræddersy et forløb der passer alle parter. Alle elever kan deltage.

Sådan kommer du i gang
Kontakt Morten Thorving, motion@naestvedroklub.dk telefon: 40891963
Eller kom forbi til vores træningsaftner mandage og tordage kl. 1800 og hør nærmere.

Skriv et svar