kom i form på en sjov måde – sammen med andre

Næstved Roklub tilbyder rospinning, powerwalking, svømning og meget andet

Foto: Jesper Skavin

Vil du gerne i bedre form, men springer sofaen op på ryggen af dig her i det mørke efterår? Kom til træning i Næstved Roklub. Vi tilbyder sjov og effektiv træning, hvor vi kan garantere dig effektiv træning af hele kroppen. Det hele foregår sammen med andre, og derfor er det med til at du kan vinde kampen over sofaen.

Vi tilbyder blandt andet rospinning. Rospinning ligner på mange måder den type spinningtræning, som de fleste fitnesscentre udbyder. Men i Næstved Roklub er cyklen udskiftet med en romaskine, og dermed får deltagerne også trænet ryg, mave og arme.

Nybegynder er ingen hindring

”Nybegyndere skal ikke være bange for rospinning. På alle hold har instruktørerne fokus på teknik. Det er lidt lige som at danse. Har man en god partner til at føre sig så er det meget nemmere” fortæller Morten Thorving, der selv er rospinninginstruktør.  ”Når deltagerne først får styr på teknikken, og man får kanaliseret mest mulig kraft ind i hvert enkelt rotag, så er rospinning en særdeles effektiv måde at lave fedtforbrænding. Musikken skaber en festlig ramme, og alle ror i takt. Så glemmer de fleste tiden, og pludselig er der gået en time”.

Mange muligheder for motion

Kan du ikke se dig selv i træningslokalet, byder roklubben også på andre motionsformer. En ny aktivitet, der tilbydes i år er et powerwalking-hold, hvor området omkring havnen og Ydernæs vil blive flittigt brugt, og hvor der vil være oplæg om omlægning af din kost. Powerwalking kan eventuelt senere udbygges med cirkeltræning i naturen eller i klubbens træningslokale under kyndig vejledning af en instruktør.  Klubbens aktiviteter kan derudover kombineres med svømning.

Særlig introduktionsrabat

Næstved Roklub har lige nu et særligt introduktionstilbud,, hvor du får lov at træne den første måned gratis, og herefter betaler du 100 kr. pr. måned de efterfølgende tre måneder. Efter fire måneder er prisen 200 kr. pr. måned. Tilbuddet gælder til den 1. juli 2020. Hvis du melder dig ind i starten af november vil den samlede pris til og med juni måned være 1.000 kr.

Start op i uge 45!

Vil du have mest muligt ud af tilbuddet, så vær med fra starten. Holdene begynder i uge 45. Fredag den 1. november kl. 16.00 – 17.00 kan du komme forbi Næstved Roklub på Kanalvej, hvor du kan prøve at ro og få en snak om hvilke aktiviteter der passer til dit temperament. På den måde får du en god start på weekenden og dit nye aktive liv.

Skriv et svar