Jysk Mesterskab til William

Året er startet med en masse restriktioner, og det er ikke muligt at træne i klubben. Men det skal jo ikke forhindre de ihærdige i at træne hjemme i stuen. Juleferien er af flere blevet brugt til at få gjort noget ved formen, og resultatet af anstrængelserne blev i dag testet ved de åbne jyske mesterskaber i ergometer-roning. Stævnet blev selvfølgelig afholdt virtuelt hjemme fra stuer rundt om landet. Men det hele fungererede fint.

William vandt i den ældste juniorklasse

I U19 drenge vandt William Kjærgaard i et hårdt og forholdsvis tæt løb. William lagde sig i spidsen fra start og bevarede sit forspring gennem hele løbet og kom over stregen som den første.

I dameklassen lagde Anne Ørsted hårdt ud og lagde sig i spidsen fra start med en rimelig konrortabel føring. Men hun lagde for hårdt ud og ved 1000 meter mistede Anne pusten, og kæmpede hårdt for at holde maskinen i gang. Hun måtte dog hurtigt se sig overhalet og henvist til andenpladsen.

I masters klassen blev det i klassen for 40 49 år roede Morten Thorving sig ind på en 12 plads.

Bedre gik det for Steen Kjærgaard og Jan Stampe i klassen for 50 – 59 år. Her blev det til en henholdsvis en 8. og en 9. plads.

Næste virtuelle udfordring er den 30 januar, hvor der afholdes Danmarks Mesterskaber.

Skriv et svar