Flotte resultater ved Fynske mesterskaber

Lørdag den 6. marts blev den tredje og sidste afdeling af vinterens Mesterskabsturnering i e-kaproning afviklet. Denne gang med deltagelse af 5 roere fra Næstved Roklub.

I den ældste juniorklasse roede William Kjærgaard sig til en meget sikker førsteplads i tiden 6.34,3 med en margin til nummer to på 5 sekunder. Placeringen rakte til en samlet sejr i mesterskabsturneringen og den eftertragtede specialdesignede medalje.

I klassen for kvinder i 40’erne roede Lisa Petersen i fantom tid på 3.37,9 og sikrede sig en bronzemedalje i en meget hård spurt, hvor Lisa kom foran med 3 tiendedele af et sekund. Ud over at være en flot placering og en kanon tid, så var det også personlig rekord.

I herreklassen for mænd i 50’erne blev der også gået til den. Og her havde vi to roere med. Jan Stampe Jensen roede sig ind til en bronzemedalje i tiden 3.19,0 i en personligt bedste tid. Steen Kjærgaard kom ind over stregen som nummer 5 i tiden 3.22.90.

I klassen for mænd i 40’erne roede Morten Thorving sig ind på en niendeplads i tiden 3.15,20, hvilket også her var den personligt bedste tid.

Næste – og sidste udfordring denne vinter – er Åbne Nordiske Mesterskaber som finder sted lørdag den 20. marts. Også her er der tale om en e-kaproning, hvor alle sidder der hjemme eller hjemme i klubben. Allerede nu er der roere tilmeldt fra mange nationer – også uden for norden.

Skriv et svar