Flotte resultater ved DM

Der var rigtig mange deltagere i gang på samme tid. Hele 40 maskiner var i gang samtidig. Flere løb blev roet samtidig

Lørdag den 18. januar deltog Næstved Roklub med to roere i DM i ergometerroning. Det var et rigtig stort stævne med deltagelse af mere end 500 roere.

I drenge junior A roede William sig ind på en sikker 3. plads i tiden 6:41,8 for de 2000 meter. Placeringen opnåede William efter et tæt og hårdt løb, hvor han hele tiden kæmpede hårdt for at holde Leander Kalliszan fra Roskilde bag sig og dermed forsvarede han på flotteste visV sin tredjeplads og dermed pladsen på præmiepodiet.

Her er det Williams løb. William deltog i det lyslilla løb og det kan godt være lidt svært at følge med i hvordan det går, man følger løbene på skærmen.

Det flotte resultat er opnået efter hård træning og deltagelse i Næstved Sportscollege samt i træningssamlinger under Talentudviklingsprogrammet i DFfR. Dette er blevet muligt i kraft af vores sponsorer: Gentlemen’s haicut, Maglemølle Erhvervspark, AV-Huset, Næstved Skilte, Niels Juel Pedersen og V. Jørgensen.

Præmieoverrækkelse, hvor William får bronze.

I den anden ende af aldersspektret var det Jan Stampe Jensen, som stillede op i veteraner mellem 50 og 59 år. Han stillede op i to løb. Det ene på 2000 meter og det andet på den halve distance.

På 2000 meter distancen roede Jan Stampe Jensen sig ind på en 7. plads i tiden 7:06,9 i et rigtig hårdt løb, hvor det var en hård kamp for at ro personligt bedste. Det lykkedes dog ikke at ro lige så stærkt som på hjemmebane i november ved SM, men der var ikke flere kræfter at give væk af. Kun halvanden time senere stod det på konkurrence igen for Jan – men denne gang på den halve distance. Det er dog på ingen måde ensbetydende med at det er halvt så hårdt. Jan roede op til sit absolut bedste og roede sig ind på en rigtig flot 4. plads i tiden 3.21,1.

Skriv et svar