Åben for al aktivitet… men

Vi er glade for, at vi igen kan ro og træne, med meget få forholdsregler

Regeringen har besluttet, at alle idrætsaktiviteter såvel udendørs som indendørs kan genoptages med deltagelse af op til 50 personer fra mandag den 8. juni 2020

For Næstved Roklub betyder det, at vi igen kan tilbyde træning i ergometer og andre træningsmaskiner i træningssalen fra mandag den 8. juni 2020

Det betyder at:

  • Roning på vandet kan foregå helt som vanligt – blot både og årer (særligt håndtagene) vaskes grundigt med sæbe efter hver tur.
  • Der kan trænes i træningslokalet. Maskiner skal sprittes af efter brug . Før træning skal der vaskes hænder og bruges håndsprit.
  • Omklædningsrum og baderum kan igen benyttes. Vær fortsat meget opmærksom på hygiejne ved badning. Saunaerne er fortsat lukket.
  • Toiletter kan igen benyttes – men skal rengøres ofte. Vær selv med til at holde en høj rengøringsstandard på toiletterne.
  • Mødelokalet, festsalen og køkkenet må igen benyttes. Men husk fortsat at holde afstand på mindst en meter og hold en god håndhygiejne.

Langture og klubture er igen mulige

Det er nu igen muligt at tage på langture udenfor dagligt rofarvand. Det betyder at I kan arrangere ture til andre klubber eller til vores sommerhusgrund på Svinø. Før corona-krisen satte en stopper for mange arrangementer var vi nået langt med at lave et sæsonprogram. Det vil ikke give den store mening at lave det i år, men efterhånden som vi får arrangeret ture og arrangementer lægger vi det på hjemmesiden. Så hold øje med vores hjemmeside løbende.

Sommerspinning starter igen 16. juni

Vi starter op på sommerspinning igen den 16. juni kl. 18.30. Meld dig til på holdsport. På grund af afstandskravet på en meter kan der kun være seks deltagere plus instruktøren. Så meld dig til på holdsport.

Hvis du skal bruge yoga-måtter i klubben må vi bede dig om at tage din egen måtte med, da de kan være svære at gøre helt rene efter brug.

Overhold fortsat myndighedernes anbefalinger

For at genåbningen kan ske på forsvarlig måde, skal vi stadig overholde myndighedernes råd for at undgå smittespredning:

  • Vask hænder: Grundig og hyppig håndvask med sæbe samt brug af håndsprit, hvis håndvask ikke er mulig.
  • Undgå fysisk kontakt: Undgå håndtryk, kindkys og kram.
  • Udvis god hosteetikette:  Host eller nys i engangslommetørklæde eller i albuebøjningen.
  • Bliv hjemme, hvis du er syg: Hvis du har symptomer på forkølelse, ondt i halsen eller andre sygdomssymptomer, bør du blive hjemme, så du ikke smitter andre.

Vi glæder os til, at vi nu igen kan tilbyde medlemmerne alle de aktiviteter vi er vant til.

Rigtig god sommer til jer alle

Bestyrelsen

Skriv et svar