3 podieplaceringer ved DM I ERGOMETER

Årets DM i ergometer-roning blev afholdt på trods af corona-restriktioner og forsamlingsforbud den 30. januar. Ikke som det plejer at blive afholdt i Gladsaxe Sportsarena, men hjemme fra i de enkelte roeres egen stue. Det foregik nemlig som et e-roningsevent.

For Lisa Petersen blev det til en 2 plads i masters kvinder 40 – 49 år, i et tæt opgør. Hos de letter kvinder roede Anne Ørsted sig ind på en 3. plads, og det samme gjorde William Kjærgaard i den ældste juniorklasse for drenge, hvor han hele vejen kæmpede hårdt mod en roer fra Færøerne om podiepladsen, men en stærk spurt fra William satte tingene på plads, og sørgede for at de bronzemedaljen blev i den sydlige del af Rigsfællesskabet.

I masters klassen for mænd 50 – 59 år roede Steen Kjærgaard sig til en flot 5. plads, og Jan Stampe kom ind lige efter klubkammeraten på en 6. plads. I masters for mænd 40 – 49 år roede Morten Thorving sig ind på en 8. plads.

Næste e-roningskonkurrence finder sted i marts måned, hvor der er åbne fynske mesterskaber. Så der er stadig et mål med træningen hjemme i stuen.

Skriv et svar