seniorroning billede 1Næstved Roklub har en meget aktiv seniorafdeling, der tegner sig for en anseelig del af klubbens samlede antal roede kilometer hvert år.

Samtidig er seniorroerne meget aktive i forbindelse med at hjælpe til ved forskellige arrangementer i klubben, og der er et rigtig godt socialt sammenhold blandt seniorerne.

Der er nogle helt faste ro-tider hvor seniorerne – i daglig tale kaldet “Nøkkerne” – mødes og ror.

Det foregår hver tirsdag og fredag kl. 9.00 og onsdag kl. 18.30

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi og se, om det er noget for dig at ro sammen med seniorerne.
Hvis du ikke har roet før, skal du igennem et rokursus for at få instruktion, og først når det er gennemført, og du er blevet frigivet kan du begynde at ro sammen med seniorerne. Se mere under Lær at ro 2016

seniorroning billede 2Seniorroerne tager også nogle gange om året på udflugter til Fakse Ladepads, hvor de ror sammen med andre seniorer. Der kommer også nogle gange om året besøg fra Roklubben Viking, Køge Roklub og Maribo Roklub, hvor udflugtsmålet som regel er Karrebæksminde.