motionsroning billede 1Motionsafdelingen er den afdeling, nye roere først stifter bekendtskab med, nemlig under instruktionen.

Efterfølgende kan du supplere med de andre afdelinger, så du får prøvet alle aspekter af roningen.

Nye medlemmer uden roerfaring begynder altid med et rokursus, enten om sommeren i vores både eller om vinteren i vores roergometre.
Når kurset er overstået bliver du frigivet til at ro og må deltage i alle de ture, du har lyst til.

Motionsroning kan være mange ting. Det kan være roning med naturoplevelsen i centrum, eller det kan være roture, hvor motionen er det centrale. Derfor er motionsroning meget forskelligt alt efter temperament. Motionsroerne bruger mest inriggere og gig-både, men der er også en del single- og dobbeltscullere der er til rådighed for motionister.

motionsroning billede 2Motionsroning – hvad er det?

Roklubben arrangerer forskellige former for aktiviteter, hvor det er muligt at deltage som motionsroer. Der arrangeres ugentlig ture for motionsroere, som kan være for hyggens skyld eller med det formål at få en bedre kondi. Som medlem kan man se hvilke aktiviteter der er på www.holdsport.dk .

De fleste ture forgår på Karrebæk Fjord, omkring Gavnø, Lindholm eller Gødensholm, men også til Karrebæksminde og de Hvide Svaner eller bare en tur på fjorden og se naturen og fuglene.