klubhus-efterarNår du bliver medlem af Næstved Roklub, bliver du samtidig en del af en af Næstveds ældste foreninger.

Historien går helt tilbage til 1903, hvor klubben blev stiftet.
I starten roede man på Susåen, og den gang lå klubben hvor havnen ligger i dag. Den nuværende adresse fik klubben først, da kanalen var blevet gravet sidst i 30’erne. Vores nuværende klubhus er egentlig et midlertidigt klubhus fra Dansk Studenters Roklub, der brændte først i 30’erne. Da de havde fået opført et nyt klubhus, så købte Næstved Roklub det midlertidige hus, som blev revet ned i København og kørt til Næstved hvor det blev genopført på Kanalvej.

Der er i dag omkring 150 aktive medlemmer i Næstved Roklub. Medlemmernes alder spænder fra 11 år til over 70 år.

Klubhuset har før været midlertidigt klubhus for DSR, men blev kørt med jernbane til Næstved og genopført

forar06-005Hvordan bliver jeg medlem?

Hvis du vil være medlem, og ikke har roet før, skal du gennemgå et ro-kursus. For at høre nærmere om rokurser, kan du kontakte et bestyrelsesmedlem, for at høre nærmere. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi og se hvad der sker, og få en ro-snak.

Normalt optager vi medlemmer om foråret, når sæsonen er gået i gang. Men vi har også optag på vinterhold, hvor man starter med at træne i ergometer det meste af vinteren, og så kommer ud på vandet, lige så snart sæsonen er gået i gang. På den måde har man en god grundform inden instruktionen på vandet går i gang.

Medlemsskab af roklubben er mere end blot roning. Vi har masser af sociale aktiviteter, så du får et fællesskab i tilgift til dit medlemsskab – ligesom vinteraktiviteterne er en del af kontingentet.

Download en indmeldelsesblanket
Download svømmebevis