Kalundborg1_3l6870n6Langtursroning er al roning, som ikke foregår i vores normale ro-farvand

Det kan være ture til andre roklubber, andre lande eller turen til vores sommerhus på Svinø.

Vi har også en venskabsklub i Tyskland, som af og til kommer på besøg eller inviterer os ned til dem for at ro.

Langtursroning er en rigtig god måde at opleve vores natur på, og det er en stor oplevelse, at man kan komme rundt om i landet og se noget helt andet end Karrebæk Fjord. Langtursroning er samtidig en god måde at skabe et netværk på. Man møder jo altid nye mennesker, når man kommer ud og ror fra andre roklubber.

Sommerhuset på Svinø

Næstved Roklub ejer et sommerhus på Svinø, som frit kan benyttes af medlemmerne. Der er ca. 18 km derned, og turen kan roes enten via Gavnø og Dybsø Fjord eller via Karrebæksminde og langs Enø. Sommerhuset gæstes også tit af roere fra andre roklubber.
Hvis du er interesseret i, at høre mere om hvordan man låner sommerhuset til en weekendtur, så kontakt formanden for MTU, for at blive booket ind.

Vores sommerhus har ikke indlagt elektricitet, men der er vand og toilet, så helt primitivt er det ikke. Det ligger et virkelig skønt sted, med smuk udsigt, tæt på dejlig badestrand og med masser af fred og ro. Så har man lyst til at koble af fra hverdagens stress, så er Svinø et rigtig godt sted.