Langtursroning

Verden er åben for spændende og fantastiske naturoplevelser i pagt med naturen

Langtursroning giver spændende oplevelser

Langture er defineret som roning der foregår udenfor det daglige ro-farvand. Der kan være tale om ture, hvor vi besøger andre roklubber, ture til udlandet eller kortere ture til vores eget “sommerhus” på Svinø. 

Vi har en venskabsklub i Berlin. De kommer hvert år på besøg hos os, og vi kommer også hvert år på besøg hos dem. Det er fantastisk når sport kan være med til at knytte venskaber på tværs af landegrænser. 

Roklubberne landet over har en aftale om at vi kan komme på besøg hos hinanden, så vi har mulighed for at se noget andet natur end vi er vant til. Det er sjovt at have lokale roere med fra de klubber vi besøger, for de kan fortælle sjove historier. Langtursroning er noget helt specielt, og det skal bare opleves. 

Solnedgang som det kan ses fra vores sommerhusgrund på Svinø

Sommerhuset på Svinø

Næstved Roklub ejer et sommerhus på Svinø, som frit kan benyttes af medlemmerne. Der er ca. 18 km fra Næstved, og turen kan roes enten via Gavnø og Dybsø Fjord eller via Karrebæksminde og langs Enø. Sommerhuset besøges også tit af roere fra andre roklubber.
Hvis du er interesseret i, at høre mere om hvordan man låner sommerhuset til en weekendtur, så kontakt formanden for MTU, for at blive booket ind.

Vores sommerhus har ikke indlagt elektricitet, men der er vand og toilet, så helt primitivt er det ikke. Det ligger et virkelig skønt sted, med smuk udsigt, tæt på dejlig badestrand og med masser af fred og ro. Så har man lyst til at koble af fra hverdagens stress, så er Svinø et rigtig godt sted.