Standeren er nu hejst

3358_Dåb_3_fbDet er ikke en aprilsnar – men ganske vist. Sæson nummer 114 er nu skudt i gang med vort fædrelands skønne vise. Der er ingenting der maner. Flaget røg til tops i den store flagstang, og Jan Stampe sørgede for, at standeren blev hejst i flagstangen på roklubbens gavl.

Det hele begyndte med at Torben holdt en tale, hvor han kom ind på alt det spændende der venter forude i løbet af sæsonen. Der er masser af  ting der programsat, og vi er klar med en masse gode aktiviteter i årets løb. Torben benyttede lejligheden til at takke Lokalforsikring og Lotte Dannerfjord for deres store sponsorat de har skænket roklubben, som blandt andet har været med til at gøre det muligt at vi kunne få importeret vores nye singlesculler fra Kina.  Han opfordrede alle medlemmer til at overveje, at holde et møde med forsikringsselskabet om der kunne være mening af flytte sine forsikringer til Lokalforsikring.

Da standeren og flaget var hejst overtog Lotte Dannerfjord “scenen” , da hun havde fået lov til at døbe båden, som en særlig tak for Lokalforsikrings store sponsorat til klubben. Lotte døbte båden Loke, og fortalte at navnet har noget med drager at gøre. Du kan se dåben i en video på Næstved Roklubs facebook-side.
3366_Båd_4_fbEfter dåben skulle Frederik Madsen prøve om båden også kunne flyde. Det gik rigtig fint, og det gode vejr gav de bedste betingelser for nogle gode billeder og Frederik promenerede frem og tilbage foran roklubben så alle kunne se den fine båd.

På 1. sal var der disket op med kaffe og kage, og efter lidt hyggelig snak med ro kammeraterne skulle Torben uddele årsnåle til jubilarer med jubilæum. Størst bifald og hæder modtog Bente Christoffersen, for sit uafbrudte medlemskab siden 1952 – altså 65 år.

3379_Bente_fb