St. Bededagstur den 11. maj.

Vanen tro ror vi til Gødensholm. I sivene deler vi de lækkerier, vi hver især har medbragt.

Torsdag d. 11. maj med mødetid omklædt kl. 18.15. Som sædvanligt er Klubben vært ved hveder og kaffe kl. 20.30.
Tilmelding til roturen og/eller hveder på opslag i Klubben eller til os på bjdissing@gmail.com senest den 4. maj ’17.
Husk at have jeres svømmeprøve i orden.
Afbud til undertegnede senest d. 11. maj kl. 16.00.

Efter at have talt med flere nyere medlemmer føler vi det passende at understrege, at de varme hveder også er for medlemmer af GNR og medlemmer, der ikke deltager i turen. Dette gælder også for familiemedlemmer, selv om disse ikke er medlemmer af klubben.

Det er alle tiders chance for roernes familie til at se, hvad der rører sig i klubben og for at møde de mennesker, deres partnere tilbringer tid sammen med.
Birthe og Jørgen Dissing
2066 4866 og 2267 286