Sæsonen er i gang

Lørdag den 2. april markerede vi starten på en ny rosæson. Rigtig mange medlemmer var mødt op i det gode vejr. Sammen sang vi flagsangen, mens splitflaget langsomt nærmede sig toppen af den høje flagstang, og standeren gik til tops på flagstangen på facaden. Carsten Pedersen hejste standeren, hvilken var en fattig tak for det store arbejde han har lagt i, at vi i vinterens løb har fået en helt ny facade imod bådpladsen.

Formanden holdt en tale, hvor han blandt andet nævnte de mange roaktiviteter der nu er lagt op til, men også om, at vi meget snart går i gang med at renovere træningslokalet. I den forbindelse nævnte formanden også, at vi har fået en ny VIP-sponsor, som er Lokal Forsikring. Medings Tømmerhandel har også givet et stort sponsorat i forbindelse med det ny træningslokale. Vi hår fået lavet et fint sponsorskilt, som er sat op lige ved indgangsdøren.

Under kaffen delte Torben Olsen årsnåle ud til medlemmer der havde været medlem i alt fra 10 til 55 år.

Søren Mahler fik årsnålen for 45 års medlemskab. Han kvitterede for modtagelsen med en god historie om, hvordan han blev hentet udefra som formand, i en tid hvor formanden var gået, og kassebeholdningen var 4000 kr. Han kunne sove roligt om natten, i vished om, at ingen gad løbe med kassen. Gennem nogle år fik Søren sat roklubben på sporet  igen, og han fortalte andre gode historier om de mange gode oplevelser han har haft gennem de mange år i klubben.

Det var herefter Ove Christoffersens tur til at modtage sin årsnål for 55 års medlemskab. Han fortalte, at det kunne have været længere, hvis han ikke havde været meldt ud et par år. Han har haft sin gange i roklubben lige siden 1949, og har haft mange gode oplevelser med klubben, og Ove mener, at kende huset bedre end de fleste, da han i en længere periode har været i bestyrelsen som husforvalter.

Vi er nu klar til en god sæson med masser af gode aktiviteter.

Standerhejsning 2016

Ove Christoffersen får overrakt årsnål for 55 års medlemskab

Søren Maler

Søren Mahler får overrakt årsnål for 45 års medlemskab og kvitterer med en lille tale