Roere indtog Life-boats i Karrebæksminde

Lørdag den 15. juli var nogle helt særlige både på besøg i Karrebæksminde. Life-boats hedder de, og de er i løbet af sommeren på turne det meste af Danmark rundt som en del af at Århus er europæisk kulturhovedstad i 2017

Vi var en lille flok på 5 roere (Flemming, Anne, Fredrik, Gitte og Morten) der havde besluttet, at vi ville være med til at byde bådene velkommen til Karrebæksminde. Klokken 9 mødtes vi i klubben og tog turen rundt om Gavnø – vi skulle have en tur ud af det – for at have en planlagt ankomst i Karrebæksminde kl. 11.00. Flemming havde nemlig lovet boblevand, hvis vi var der ved 11-tiden, så det trak jo godt i os for at nå frem til tiden.

Vi ankom planmæssigt, og der var prominent besøg af selveste borgmesteren, der var med til at byde bådene velkommen. Anne gik ombord i den forreste båd sammen med borgmesteren, og fik nogle fine billeder sammen med ham stående i stævnen som i Titanic-filmen. Det var meget spændende at se de kunstfærdigt udførte både, der drives frem af en batteridrevet elmotor.

Vi fik vores lovede boblevand, og inden vi vendte stævnen hjem imod Næstved igen fik vi lige en is ved campingpladsen, og havde dermed fået energi nok til turen hjemover.

Skriv et svar