Personlige rekorder til alle ved DM

William i aktion ved DM i junior B

Ved lørdagens Danmarksmesterskaber i Indendørs roning slog alle deltagende roere fra Næsted Roklub deres egen personlige rekord, men det rakte ikke til medaljer.

William Kjærgaard rykkede den 1. januar i år op i junior B, og skulle derfor for første gang prøve kræfter med distancen på 2000 meter, og modstandere der kan være op til to år ældre. Alligevel blev det til en flot 8. plads i tiden 7.13 i et meget stærkt roende felt.

I damer senior letvægt 19 – 22 år var der også meget hård kamp om placeringerne. Anne Ørsted roede sig ind på en 7. plads i ny personlig rekordtid på 7.54,1

I dameklassen fra 40 – 49 år var der i år skarp konkurrence fra tidligere landsholdsroere, der var blevet 40 år. Til trods for en personlig rekordtid på 7.20,6 måtte Lisa Petersen se sig henvist til 5. pladsen. Men med en forbedring af PR på 14 sekunden var der ikke tale om skuffelse.

I herre senior 19 – 22 år gjorde Magnus Kamp Stagil comeback. Men i et meget stærkt felt, hvor der blev roet meget hurtigt med en vindertid på 5.54 var det udelukkende en personlig kamp imod uret. Magnus kom ind i en tid på 6.50 og kom dermed under sit eget mål på 7 minutter.

I den åbne herreklasse, var der tale om et meget stærkt felt af landsholdsroere. Ingen var på forhånd i tvivl om at Sverri Nielsen fra Danske Studenters Roklub ville tage sejren. Han roede sig ind i dagens hurtigste tid på 5.50,7 godt 3 sekunder før nr. 2. De første seks roere var under 6 minutter. Derfor rakte Frederik Wendel Madsens personlige rekordtid på 6.33,4 til en placering som nummer 14.

Selvom der ikke kom medaljer med hjem, var det en flok tilfredse roere der tog hjem med flotte personlige præstationer i bagagen.

Skriv et svar