Vil du i god form – så har vi masser af muligheder:. Foto Jesper Skavin

Kom i form på en sjov måde sammen med andre

Næstved Roklub tilbyder rospinning, powerwalking og meget andet

Vil du gerne i bedre form, men springer sofaen op på ryggen af dig her i det mørke efterår? Kom til træning i Næstved Roklub. Vi tilbyder sjov og effektiv træning, hvor vi kan garantere dig effektiv træning af hele kroppen. Det hele foregår sammen med andre, og derfor er det med til at du kan vinde kampen over sofaen.

Vi tilbyder blandt andet rospinning. Rospinning ligner på mange måder den type spinningtræning, som de fleste fitnesscentre udbyder. Men i Næstved Roklub er cyklen udskiftet med en romaskine, og dermed får deltagerne også trænet ryg, mave og arme.

Nybegynder er ingen hindring
”Nybegyndere skal ikke være bange for rospinning. På alle hold har instruktørerne fokus på teknik. Det er lidt lige som at danse. Har man en god partner til at føre sig så er det meget nemmere” fortæller Morten Thorving, der selv er rospinninginstruktør.  ”Når deltagerne først får styr på teknikken, og man får kanaliseret mest mulig kraft ind i hvert enkelt rotag, så er rospinning en særdeles effektiv måde at lave fedtforbrænding. Musikken skaber en festlig ramme, og alle ror i takt. Så glemmer de fleste tiden, og pludselig er der gået en time”.

Mange muligheder for motion
Kan du ikke se dig selv i træningslokalet, byder roklubben også på andre motionsformer. En ny aktivitet, der tilbydes i år er et powerwalking-hold, hvor området omkring havnen og Ydernæs vil blive flittigt brugt, og hvor der vil være oplæg om omlægning af din kost. Powerwalking kan eventuelt senere udbygges med cirkeltræning i naturen eller i klubbens træningslokale under kyndig vejledning af en instruktør.  Klubbens aktiviteter kan derudover kombineres med svømning.

Særlig introduktionsrabat
Næstved Roklub har lige nu et særligt introduktionstilbud,, hvor du får lov at træne den første måned gratis, og herefter betaler du 100 kr. pr. måned de første tre måneder. Herefter er prisen 200 kr. pr. måned. Tilbuddet gælder frem til 1. juli 2020.  Priseksempel: Hvis du melder dig ind 1 november betaler du kontingent fra 1. december og indtil og med juni måned. Det giver en samlet pris for 8 måneders træning på 1000 kr..

Start op i uge 45!
Vil du have mest muligt ud af tilbuddet, så vær med fra starten. Holdene begynder i uge 45. Fredag den 1. november kl. 16.00 – 17.00 kan du komme forbi Næstved Roklub på Kanalvej, hvor du kan prøve at ro og få en snak om hvilke aktiviteter der passer til dit temperament. På den måde får du en god start på weekenden og dit nye aktive liv.

Nyttige blanketter og dokumenter

For at blive medlem af roklubben, skal man udfylde en indmeldelsesblanket, og man skal kunne svømme 300 meter. Herunder er der en blanket til indmeldelse og til en svømmeprøve. Svømmeprøven skal afleveres i roklubben, når en bademester har skrevet under på, at du kan svømme 300 meter.

Indmeldelsesblanket
Svømmebevis

Har du svært ved at huske kommandoerne eller vil du gerne være forberedt på hvad der venter dig, så har du muligheden herunder. Du kan også lære om teorien bag rotaget.

Kommandoer i båden
Rotaget

Det skal du vide før du starter

Lidt om instruktørerne: Vi er en flok roere af begge køn og med stor aldersspredning, som synes, det er sjovt at ro. Vi vil gerne introducere nye roere til glæderne ved vores sport. Vi arbejder frivilligt og modtager ikke løn. Vi har gennemgået DFfRs instruktørkursus.

Forventninger til dig:

• Du skal være indstillet på at møde op til alle instruktioner, omklædt og til aftalt tid.
• Når vi skal på vandet, skal du kunne svømme 300 meter uden ophold. Det dokumenteres med et bevis fra svømmehallen.
• Være indstillet på at roning tager tid. Du skal regne med 2-3 timer, da båden skal gøres klar både inden og efter roning.
• Være indstillet på også at ro i regn og blæst.
Vi anbefaler, at du ror i træningstøj. Løbesko er ikke velegnede p.g.a. brede hæle.

Når du er frigivet til roning, skal du være opmærksom på, at der altid skal være en c-styrmand i båden, når du går ud.

Krav i øvrigt:

Vi forventer, at du selv kan komme til og fra borde i når du skal ud i båden.
Du skal have din egen godkendte redningsvest efter 1. sæson. Du kan låne under instruktion og 1. sæson.

Er du under 20 år…? eller vil du ro konkurence-roning…?

Hvis du er under 20 år kan du starte med at ro når som helst. Vi har træning for ungdomsroere hver mandag kl. 18.00 – og hver torsdag kl. 18.00. Så hvis du vil lære at ro møder du bare op, så hjælper vi dig i gang.