Vil du være en del af Næstved Roklub

Har du en drøm om at få motion med havudsigt – så har vi det rigtige tilbud til dig.

Hvis du gerne vil lære at ro, så kontakt os ved at sende en mail til motion@naestvedroklub.dk – så finder vi ud af hvordan du kan starte.

Ro-kursus for 2019

Ro-kurset for i år er fastlagt til finde sted på følgende dage:

Tirsdag den 7. maj kl. 18.30 – 20.00 Indendørs
Torsdag den 9. maj kl. 18.30 – 20.00 Indendørs

Lørdag den 11. maj kl. 10.00 – 15.00 Udendørs

Mandag den  13. maj kl. 18.30 – 20.30 Udendørs
Onsdag den 15. maj kl. 18.30 – 20.30 Udendørs

Tirsdag den 21. maj kl. 18.30 – 20.30 Udendørs
Torsdag den 23. maj kl. 18.30 – 20.30 Udendørs

Mandag den 27. maj kl. 18.30 – 20.30 Udendørs
Onsdag den 29. maj kl. 18.30 – 21.00 Afslutning

Det forventes at du deltager i videst muligt omfang de anførte dage. Er der enkelte dage, hvor du ikke har mulighed for at komme, finder vi en løsning på det.

Hvad koster det?

Kursusforløbet samt medlemskab af Roklubben frem til 31. december 2019 koster kr. 900,00
Beløbet vil umiddelbart efter tilmelding blive opkrævet vie indbetalingskort.

Nyttige blanketter og dokumenter

For at blive medlem af roklubben, skal man udfylde en indmeldelsesblanket, og man skal kunne svømme 300 meter. Herunder er der en blanket til indmeldelse og til en svømmeprøve. Svømmeprøven skal afleveres i roklubben, når en bademester har skrevet under på, at du kan svømme 300 meter.

Indmeldelsesblanket
Svømmebevis

Har du svært ved at huske kommandoerne eller vil du gerne være forberedt på hvad der venter dig, så har du muligheden herunder. Du kan også lære om teorien bag rotaget.

Kommandoer i båden
Rotaget

Det skal du vide før du starter

Lidt om instruktørerne: Vi er en flok roere af begge køn og med stor aldersspredning, som synes, det er sjovt at ro. Vi vil gerne introducere nye roere til glæderne ved vores sport. Vi arbejder frivilligt og modtager ikke løn. Vi har gennemgået DFfRs instruktørkursus.

Forventninger til dig:

• Du skal være indstillet på at møde op til alle instruktioner, omklædt og til aftalt tid.
• Når vi skal på vandet, skal du kunne svømme 300 meter uden ophold. Det dokumenteres med et bevis fra svømmehallen.
• Være indstillet på at roning tager tid. Du skal regne med 2-3 timer, da båden skal gøres klar både inden og efter roning.
• Være indstillet på også at ro i regn og blæst.
Vi anbefaler, at du ror i træningstøj. Løbesko er ikke velegnede p.g.a. brede hæle.

Når du er frigivet til roning, skal du være opmærksom på, at der altid skal være en c-styrmand i båden, når du går ud.

Krav i øvrigt:

Vi forventer, at du selv kan komme til og fra borde i når du skal ud i båden.
Du skal have din egen godkendte redningsvest efter 1. sæson. Du kan låne under instruktion og 1. sæson.

Er du under 20 år…? eller vil du ro konkurence-roning…?

Hvis du er under 20 år kan du starte med at ro når som helst. Vi har træning for ungdomsroere hver mandag kl. 18.00 – og hver torsdag kl. 18.00. Så hvis du vil lære at ro møder du bare op, så hjælper vi dig i gang.