Ny formand klar til sæsonen

Steen præsenterede sig selv ved generalforsamlingen

Ved årets generalforsamling den 22. februar fik Næstved Roklub ny formand. Steen Kjærgaard præsenterede sig selv og fortalte, at det han vil arbejde for som formand er, at vi skal have flere nye medlemmer i Næstved Roklub.

“I Næstved Roklub har vi rigtig mange gode traditioner, og vi har det godt sammen. Det er altid rart at komme her, fordi alle kender alle. Men som ny kan det være svært at komme ind i fællesskabet, hvis man ikke selv er meget åben”, sagde Steen Kjærgaard blandt andet i sin tale forud for valget. I præsentationen tog Steen nogle af de traditioner frem som vi har. Blandt andet klubmesterskaberne, som måske bør roes på en anden dag, hvor vejret er lidt bedre, end på standerstrygningsdagen.

Siden generalforsamlingen har bestyrelsen hold konstituerende møde, og vi har lagt de første linjer i forhold til at komme i gang med sæsonen. Programmet for sæsonen er klar til på lørdag, og den 7. april er vi klar til at slå dør og porte op til åbent hus. Den største vision for Steen er, at vi kan få flere nye medlemmer. Der er plads til mange flere medlemmer i Næstved Roklub.

Steen Kjærgaard ser frem til sin første standerhejsning som formand, og dermed den første formandstale, der skal bane vejen for den nye sæson.

Højtideligt farvel til Torben

Samtidig med et goddag til en ny formand, var der også et farvel til Torben Olsen, der har været formand siden 2004. Det har været en periode hvor Guldfireren har spillet en meget central rolle, og derfor har det været en sportslig meget succesrig periode som Torben kunne se tilbage på.

Jørgen Frederiksen holdt en fin tale for Torben, hvor der blev fortalt stort og småt om Torbens lange karriere i roklubben og bestyrelsen. Torben startede sin bestyrelseskarriere som formand for ungdsomsbestyrelsen, og siden da, er der løbet meget vand gennem kanalen frem til de 14 år på formandsposten. Som en særlig hyldest sang de fremmødte ved generalforsamlingen Torben Olsens omskrevne version af Danmark nu blunder den lyse nat.