Klub-beklædning

På denne side præsenterer vi det tøj man har mulighed for at bestille op til standerhejsningen 2021. Onsdag den 3. marts vil der være en live præsentation af kollektionen på på vores facebook side. Udsendelsen starter kl. 19.00 og igen mandag den 8. marts kl. 19.00.

Bestilling af klub-tøj

Hvis du gerne vil have fingrene i noget af tøjet kan du bestille det ved at skrive en e-mail til Lisa på husforvalter@naestvedroklub.dk eller SMS på telefon: 2677 6860
Ved bestilling skal du betale med det samme på mobile pay: 96 980 – Mærket klubtøj

Trænings T-shirts

Lækker trænings-T-shirt i mærket Blue Rebel. T-shirten fås i de farver du kan se ovenfor er lavet i polyester. T-shirten tørrer hurtigt. Den er behagelig at have på og meget velegnet til træning.
Fås i størrelserne: XS, S, M, L, XL, 2XL og 3XL.
Pris pr. stk. inkl. logo fra NR og Pofilbutikken: kr. 70,00

Langærmet cardigan

Denne lækre langærmede cardigan er i et tyndt materiale i 100% polyester. Alligevel er den dejlig blød at have på den har en god pasform. Praktisk i ydersæsonen, eller når man skal have en let trøje på når man længe ude på en lidt kølig sommeraften.
Pris inkl. logo fra NR og profilbutikken kr. 330,-

Softshell vest

Denne dejlige vest fås i navy Blue

Denne softshell-vest fra Clique er en virkelig dejlig vest når det bliver lidt køligt. Giver en god afskærmning for vind og vejr. Den er dog ikke vandtæt, men kan godt klare en lille sommerbyge.
Der findes både en herre og en damemodel.
Herremodellen går fra XS til 5XL
Damemodellen gr fra XS til 3XL (3XL svarer til str. 46)
Pris inkl. logo fra NR og Profilbutikken: kr. 285,-

Softshell jakke

Denne lækre jakke i softshell fra Clique er både behagelig at have på samtidig med at den er meget præsentabel. Er god til forår og efterår. Der er dejligt behageligt for i fleece.
Der er en herre og en damemodel:
Herremodellen fås i str. fra XS til 5XL
Damemodellen fås i str. fra XS til 3XL (3XL svarer til str. 46)
Pris inkl. logo fra NR og Profilbutikken: kr. 300,-

Tights

Sorte tights fra Craft. Fås i kort, 3/4 lang og lang

Disse tights fra Craft har en god kvalitet der holder længe og holder pasformen i lang tid. De fås i korte, der går til lige over knæene, 3/4 lange der går til lige under knæene og helt lange.
Herremodel findes i størrelser fra XS til 3XL
Damemodel findes i størrelser fra XS til 2XL