Klar til SM i ergometerroning

På lørdag den 25. november afholder Næstved Roklub i samarbejde med Dansk Forening for Rosport Sjællandske Mesterskaber i indendørs roning i hallen på Ellebækskolen på Kildmarksvej.

Mere end 200 roere er tilmeldt og der er derfor lagt op til et spændende stævne med rigtig mange tætte opgør i romaskinerne. Der roes i forskellige aldersklasser, så konkurrencen bliver så fair som muligt. De yngste er under 10 år mens den ældste deltager er over 70 år.
Næstved Roklub stiller med et hold friske roere. Særligt mellem kl. 13.30 og 14.00 er hele 6 Næstved-roere i konkurrence, og her er der for alvor lagt op til virkeli hurtige tider, da det blandt andet er i den åbne herreklasse, hvor tiderne er rigtig hurtige med en forventet sluttid for de 2000 meter på lige under 6 minutter. Klokken 14.00 er der holdkonkurrence med stafet for ungdomsroere, hvor Næstved stiller med hold, og hvor der er garanti for tæt konkurrence.
Der er gratis adgang, og alle er meget velkommen til at opleve stemningen, og se hvordan man ror i maskine for alvor.