Junior DM til Næstved Roklub

Næstved Roklubs unge roere var i aktion ved Junior Mesterskaberne i Holstebro den 13. og 14. august.
Rasmus Bjerre vandt mesterskabet i singelsculler drenge 14 år efter en kraftig spurt med 2/10 ned til nr.2 og i søndagens konkurrencer blev det til sejre i såvel dobbeltsculler som dobbeltfirer sammen med roere fra Roklubben Stevn og Viking.
William Kjærgaard deltog i klassen 13 årige drenge og blev nr. 5 i finalen og fik en 2. plads om søndagen.
Anna Frimann opnåede sejre i både singelsculler og dobbeltfirer med roere fra D.S.R og Bagsværd Roklub.
Fredrik W Madsen stillede op i Herrer begynder og fik 2 – 2. pladser i hus og Anne Ørsted i Dame begynder blev nr 3 lørdag og tog kraftig revanche i søndagens løb og vandt sikkert.
Næste opgave for nogle af roerne bliver udtagelsesløbene i Aarhus sidst på måneden til U-17 landsholdet.