Fluernes herre…

…kunne passende være overskriften på denne turberetning om den årlige tur til Enø Stubbe, som efterhånden er blevet til en landgang på Dybsø.

Ingen af deltagerne havde nogensinde set så mange fluer samlet på ét sted. Der var en million milliard af dem fordelt på kysten på Dybsø. De stakkels turdeltagere var forvist til at indtage deres medbragte kulinariske mesterværker på nogle sandbanker lidt ude fra kysten, men ikke engang dér kunne vi være i fred for disse plageånder.

Nå, man skal jo se positivt på livet. Vi slap da for at blive jokket ned af køer og for at træde i deres visitkort.

13 glade roere drog ud og ligeså mange kom hjem igen, en god oplevelse. Ganske som vi plejer havde deltagerne medbragt forskellige former for sundt og usundt slik til fordeling mellem hinanden, lige fra kaffe over chokolade til melonstykker. Flemming og Jørgen fik plejet deres årlige svenskofili over et par svenske øl af den bedre slags, og Jan var også gået ind i den spændende ølverden med en velsmagende omgangsale fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

Skønt er det, skønt, når en traditionel langtur stadig kan samle mange deltagere, og turarrangøren samtidigt sørger for ordentligt rovejr.

 

Jørgen Dissing

Skriv et svar