Flotte resultater ved Sorø Regattaen

Ved årets Sorø Regatta klarede deltagerne fra Næstved Roklub sig rigtig flot.

Bedst gik det for Anne Ørsted, der i senior letvægt satte sine modstandere meget eftertrykkeligt til vægs og gav dem kølvand med to meget klare sejre både lørdag og søndag. Lørdag var det en roer fra Sandefjord, der blev roet agterud, mens det søndag var to roere fra  Sandefjord og Drammen, der fik en rolektion, i en meget kraftig sidevind med skum på bølgerne.

William Kjærgård stillede op i junior C drenge, hvor der var 30 deltagere. Han kvalificerede sig til A-finalen, og kom her i mål som nummer 5. Søndag blev det til en rigtig flot 3. plads i årgang 2003.
William stillede også op i dobbeltsculler sammen med Benjamin fra Ægir i Ålborg, hvor det blev til en rigtig flot 2. plads.

Rasmus Bjerre roede lørdag  og søndag den kombineret dobbeltfirer sammen med roere fra Bagsværd og Sorø, hvor det lørdag blev til en 3. plads og søndag til en 5. plads. Søndag roede Rasmus også singlesculler, hvor han roede sig ind på en 2. plads i drenge årgang 2002.

Mathilde Olsson vandt lørdag D-finalen i piger junior B, mens hun søndag i årgang 2001 roede sig ind på en 2. plads.

Mikkel Schelde og Fredrik Wendel Madsen roede dobbeltsculler for herrer, og her fik de kam til deres hår og kom ind på en 5. plads.

Alt i alt nogle meget tilfredsstillende resultater, der lover godt for årgangsmesterskaberne i Holstebro den 12. august.

Skriv et svar