Fisk og fortyndet fadøl

Det var en våd tur, men der var lækker fisk forude
Det var en våd tur, men der var lækker fisk forude

Sidste år blev Fisk og Fadøl opgivet p. g. a. vejret. Blandt arrangørerne af Fisk og Fadøl 2016 var der derfor en sammenbidt vilje til at gennemføre turen, uanset at der var truet med regn en masse og måske også torden. Den onde cirkel skulle knækkes og en tradition oprettes.

 Torden blev der intet af, men Jens Peter havde på forhånd lovet at komme med bådtraileren, skulle torden og lynild finde på at fare ind over himlen.

 Som indikeret ingen torden, men regn – ja tak. Det tog adskillige dage, før end mine træningssko blev tørre. Heldigvis nåede vi til Karrebæksminde inden regnen så’n rigtigt kom. Vi svigtede Enø Fiskehus til fordel for Ditlevsens ditto, for dér kan man sidde indenfor, og med den samlede intelligens som turdeltagerne kunne opbyde, kunne vi godt gennemskue, at der var risiko for overbevisende regn inden for en kort tid.

 

Med Gavnø om bagbord
Med Gavnø om bagbord

Nå, vi nåede da indendørs og fik mad, inden regnen kom. Til gengæld tog vejret en grusom revanche på turen hjem, men som alle roere ved, kan man kun blive gennemblødt én gang. Oprindeligt havde vi vilde planer om at ro rundt om Gaunø på hjemvejen, meeeen der var mest stemning for den lige vej hjem, og det var nok den rigtige beslutning

 Deltagerne kan udledes af billederne, og manden bag kameraet var Jan Stampe. Vejret var jo strålende, og alle seks roere havde en god oplevelse. Den blev ikke mindre af, at der stødte fire autoroere til i Karrebæksminde, god mad, god stemning, og der er derfor risiko for, at vi gentager turen til næste år.

 Jørgen Dissing

 

Skriv et svar