En enkelt sejr ved Holstebro Regatta

I weekenden den 12. og 13. august blev der afholdt Holstebro Regatta og årgangsmesterskaber. Næstved var repræsenteret med fire roere, og de klarede sig fint ved regattaen.

Anne Ørsted vandt lørdag uden modstander i letvægtskvinder, og da der ikke så ud til at blive mere konkurrence i denne klasse om søndagen stillede Anne op i tung, og kom ind på en 5. plads søndag.

I herre singlesculler klarede Frederik Madsen ikke at komme i finalen om lørdagen, men kom ind på en 2. plads i indledende søndag, og kom dermed med i finalen. 4., 5. og 6. pladsen blev afgjort indenfor 3 sekunder, men Frederik trak det korteste strå og kom i mål som nummer 6.

Mathilde Olsson roede sig ind på en  2. plads i D-finalen søndag, og ved lørdagens mesterskabs-løb lykkedes det ikke for Mathilde at komme i finalen.

William Kjærgaard roede sig lørdag i finalen i singlesculler for drenge 14 år, og kom ind lige udenfor medaljerækkerne på en 4. plads.  søndagens løb, hvor både 13 og 14 årige roer mod hinanden blev det til en 5. plads i A-finalen.

 

Skriv et svar