• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Store bededagsaften på promenaden

april 21, 2016 - 18:30 : 21:00 UTC+0

Torsdag den 21. april vil Suså Havn og Næstved Roklub i samarbejde arrangere en spadseretur på promenaden fra Suså Havn til Næstved Roklub.

I København har det været en tradition siden 1800-tallet, at borgerskabet gik tur på volden aftenen før Store Bededag. En lignende tradition vil vi prøve at sætte i gang, her i Næstved.

Turen starter fra Suså Havn kl. 18.30, hvor vi mødes, og spadserer i samlet flok på Næstved Havnepromenade.  Formand for Næstved Havn Per Sørensen, vil guide os langs promenaden til Næstved Roklub. Her vil der blive serveret varme hveder og kaffe/te og saftevand til børnene. Klokken 20.00 vil der være mulighed for, at se på roklubbens både, og få en prøvetur i en romaskine. Klokken 20.30 går turen den anden vej tilbage til Suså Havn. Det koster 20 kr. pr deltager, at få varme hveder og kaffe. Der er naturligvis mulighed for, kun at deltage i spadsereturen, og i så fald, møder man bare op uden tilmelding.

Af hensyn til planlægningen er tilmelding nødvendig. Der kan maksimalt være 50 personer i Roklubbens klublokale. Tilmelding kan ske på facebook på Næstved Havnepromenade, eller på Næstved Roklubs facebook side. Tilmelding her er først gyldig når der er betalt 20 kroner via mobile pay eller Swipp til Morten Thorving på telefonnummeret 40 89 19 63. Husk at skrive Store bededag. Hvis du ikke har mulighed for at betale på den måde, kan billetter købes i Roklubben mandag til torsdag den 11. – 14. april mellem kl. 18.00 og 20.00.

Aftenens program:

Kl. 18.30 – Afgang fra Suså Havn/guide Per Sørensen
Kl. 19.00 – Servering af hveder i Næstved Roklub
Kl. 20:00 – Mulighed for rundvisning i roklubben eller en prøvetur i en romaskine.
Kl. 20:30 –  Turen går tilbage til Suså Havn ad Næstved Havnepromenade.

Tilmelding på Facebook – Næstved Havnepromenade eller Næstved Roklub. Billetter koster 20 kr. som dækker kaffe og hveder. Billetter købes ved overførsel af 20 kr. via mobile pay eller Swipp til Morten Thorving 40 89 19 63.

Dato:
april 21, 2016