Åh, vi sejled’ op ad å’en….

Nej, det gjorde vi faktisk ikke, vi roede ikke engang.

Sjældent, om nogensinde, har de 14 deltagere set så lav en vandstand i Kanalen; man skulle tro, at nogen havde trukket proppen, og at vandet var begyndt at løbe ud af fjorden. Dette faktum, i kombination med at Saltø Å var tilgroet ud over det sædvanlige, gjorde, at vi på et gruppemøde hurtigt og enstemmigt blev enige om tage til Karrebæksminde i stedet for. For nogen var turen en kilometer-jagt op til Tolo, men for alle var formålet en gang grillmad. Mad skulle vi jo have, så blot en tur rundt på fjorden var udelukket.

Enø Fiskehus måtte holde for, og panikken stod i øjnene på personalet, da de så den store tilstrømning, og det gik op for dem, at der var risiko for kødannelse ved udleveringsskranken. Efter lidt indledende knæbøjninger og dybe filosofiske overvejelser for enkelte turdeltagere kom der gang i butikken.

På billedet ses de glade deltagere, og manden bag kameraet er Per Søndergaard.

Hvad kan man så sige om den kulinariske oplevelse? Tja – strøget af censuren. Flere af os var særdeles skuffede, også undertegnede. Det betyder jo nok, at Enø Fiskehus står til eksklusion til Fisk og Fadøl-turen den 9. sept. Der er fremkommet et enkelt forslag om Martens som målet for Fisk og Fadøl i stedet for. Lad os nu se på dagen, hvad der er stemning for.

 

Jørgen Dissing

Skriv et svar