Åbent hus i roklubben 8. april

2493_fbSæsonen 2017 skydes i gang lørdag den 1. april. Allerede lørdag den 8. april mellem kl. 13 og 16 åbner vi portene for alle der er interesseret i at se hvad vi kan byde på i Næstved Roklub

På Åbent Hus-dagen vil der være mulighed for at komme på vandet og få en prøvetur, og det vil også være muligt at prøve kræfter med en lille kort ro-spinningsproram i træningslokalet. Vi vil på den måde gerne vise hvad vi kan tilbyde. Nemlig en alsidig sport,  hvor du får styrket hele kroppen, og samtidig får unikke naturoplevelser.

Arrangementet er også en lille appetitvækker til vores rokursus, som starter den 19. april.  Læs mere om rokurset og hvordan du tilmelder dig her

I løbet af eftermiddagen vil du – ud over at komme ud og ro eller ro i ergometer – også kunne få en rigtig god snak med roklubbens medlemmer, om hvordan det er at være roer. Du kan også få en rundvisning i klubben, hvor du kan høre lidt om klubbens historie og se på bådparken.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig den 8. april.