Aktiv bedegagsaften i roklubben

Store Bededags aften var der masser af aktivitet i Roklubben. Mere end 20 medlemmer trodsede det kolde og blæsende forårsvejr, og roede den traditionelle tur rundt om Gødensholm.

Mens roerne havde bevæget sig ud på Karrebæk Fjord begyndte 35 Næstved-borgere en spadseretur på Havneporomenaden fra Suså Havn til Roklubben. Formand for Næstved Havn Per Sørensen var guide på turen, og han fortalte undervejs om havnens historie og om hvordan ideen med promenaden er blevet til.

I Roklubben var der 30 gæster der spiste hveder og drak kaffe, mens de fik en hyggelig snak og udvekslede gode ideer til hvordan man kan gøre havnepromenaden endnu mere attraktiv.

Mange af vores gæster har ofte gået forbi roklubben, men har aldrig været indenfor. Mange af vores gamle billeder gav god baggrund for en snak om “gamle dage”. De fleste var meget positive overfor arrangementet og mange vil gerne komme igen, og håber at vi arrangerer noget lignende til næste år. Måske vil det blive slået lidt større op næste år, hvor vi har lidt mere tid til planlægningen.

Mens vores roere kom ind fra ro-turen begyndte vore gæster at gå tilbage ad promenaden, men de nåede lige at blive betagede af de flotte træbåde. En god reklame for klubben.

Imens vi sagde pænt farvel til vores gæster blev der tryllet på førstesalen, og der blev dækket bord til næste seating for vore gæve roere. Og i løbet af et kvarter var vi klar til at bespise endnu 25 med varme hveder og kaffe.